Kemi:
Eksamen i kemi C

Eksamen i kemi C

Beskrivelse


Dette spørgsmål handler om eksamen i kemi C, og er lavet af Restudys erfarne kemilærer Mohammed Allan, som har flere års erfaring med undervisning i netop kemi.

Videoerne kigger på rammerne for eksamen, giver gode råd, forklarer hvad der skal gøres med de ukendte bilag, ligesom en video alene er dedikeret til et eksamensspørgsmål, hvorved du ved selvsyn kan se, hvordan det kan se ud, og hvilke ting, man skal være opmærksom på.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på dette forløb om eksamen i kemi C.

God fornøjelse.

Free
Eksamenc
  • Råd og vejledning til eksamen i kemi på C-niveau 1

    Denne video giver gode råd og vejledning til kemi C eksamen. Vær obs på at man efter 2017-reformen kun har 10 min forberedelse i samme rum som de andre elever, og der skal laves et eksperiment. Slutteligt vil der efter 2017-reformen også indgå ukendte bilag, som først bliver kendt på eksamensdagen.

  • Eksamensspørgsmål i kemi C 1

    Denne video er et eksempel på, hvordan et eksamensspørgsmål kan se ud fra den gamle reform, men som også kan indgå i de nye reform. Her vil det blive gennemgået, hvordan den kan besvares, dog skal det bemærkes, at under ny reform vil en øvelse/eksperiment være en del af svaret.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mohammed Allan
Mohammed Allan

Underviser

Navn: Mohammed Allan

Fag: Kemi og matematik

Hvor har du undervist? Frederiksberg HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg føler at jeg er god til at formidle min viden på en simpel, og struktureret måde.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg vil gerne nå ud til elever over hele landet.

Free