Kemi:
Bindinger

Bindinger

Beskrivelse


Dette forløb om bindinger er rettet mod elever i kemi B, og er forklaret og fortalt af Restudys dygtige og erfarne kemilærer, Mette Malmqvist.

Forløbet gør dig blandt andet klogere i, hvordan du kan identificere upolære og polære bindinger samt intermolekylære kræfter.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på dette emne om bindinger.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Bindinger
  • Upolære og polære forbindelser 1

    Fortæller om hvordan de forskellige bindingstyper defineres ud fra elektronegativitetsforskelle, om polære og upolære molekyler, om hydrofobe og hydrofile grupper samt om ion- og molekyleforbindelser.

  • Intermolekylære kræfter 1

    Fortæller om de tre Intermolekylære kræfter, deres styrker og viser flere eksempler.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk