Kemi:
Alkohol

Alkohol

Beskrivelse


Dette forløb om alkohol er rettet mod elever i kemi B, og er forklaret og fortalt af Restudys dygtige og erfarne kemilærer, Mette Malmqvist.

Forløbet gør dig blandt andet klogere i, hvordan du identificerer og danner alkohol, ligesom forløbet forklarer alkoholers navngivning, fysiske egenskaber og inddeling. Umiddelbart er de fleste unge mennesker interesseret i, hvad alkohol er for en størrelse. I dette forløb får du svaret set fra kemifagets synsvinkel.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på dette emne om alkohol.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Alkohol
  • Identifikation af alkoholer 2

    Fortæller om hvordan man identificerer en alkohol ved hjælp af kogepunktsbestemmelse, densitetsbestemmelse, en gaschromatograf eller ved oxidation.

  • Alkohol 2

    Fortæller om forskellige måder, hvorpå man kan danne alkoholer. Derudover beskriver videoen også alkoholers navngivning, inddeling og forskellige fysiske egenskaber.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk