Kemi:
Afstemning og mængdeberegning

Afstemning og mængdeberegning

Beskrivelse


Dette forløb om afstemning og mængdeberegning er rettet mod elever i kemi C, og er forklaret og fortalt af Restudys dygtige og erfarne kemilærer, Andreas Vedel.

Forløbet gør dig blandt andet klogere i, hvordan mængdeberegning i form af baggrundsviden og eksempler på anvendelse samt afstemning af reaktionsskemaer.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på dette emne om afstemning og mængdeberegning.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Afstemning Og Mængdeberegning

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
1 vurdering

Detaljeret bedømmelse

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

    Meget hjælpsomt!

    Super god forklaring af et svært emne

Andreas Vedel
Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Free