Kristendomskundskab:
Introduktion

Introduktion

Beskrivelse


Dette forløb giver en introduktion til faget kristendomskundskab. Måske kan man godt tænke, hvad man skal bruge faget til, men forløbet giver rigtig gode svar på, at kristendomskundskab er et afgørende fundament i vores demokratiske samfund, hvor der måske er mere end man lige lægger mærke til, som på forskellig vis er et resultat af kristendommen og kristendommens historie i Danmark.

Den ene video giver samtidig inspiration til, hvordan man kan lave en kreativ opgave omkring kristendomskundskabs betydning for Danmark og verden i det hele taget.

Der er pt. to videoer i forløbet, som er gode at se for at få svaret på det grundlæggende fornuftige spørgsmål: hvorfor skal vi have kristendomskundskab?

Rigtig god fornøjelse!

Free
Introduktion

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Free