Inspiration til lærere:
Inspiration til læreren

Inspiration til læreren

Beskrivelse


Dette forløb er designet til at give lærerne inspiration til deres undervisning i udvalgte fag med særlig fokus på historie, biologi samt prøverne i naturfag og idræt.

I en uden tvivl travlt og hektisk hverdag kan det være belejligt med lidt inspiration og gode ideer til sin undervisning, og disse videoer viser dig, hvordan du b.la. kan gøre undervisningen afvekslende og interessant i historie, ligesom der er inspiration til din undervisning i biologi, hvis du er koblet på Alineas portaler, som Restudy samarbejder med.

Endelig er der en masse relevante videoer rettet mod prøverne i naturfag og idræt, der kan være gode for læreren at se igennem, da begge prøveformer er relativt nye og ukendte for mange lærere.

Rigtig god fornøjelse.

 

Free
Inspiration Til Læreren

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Helene Skovmose Bay

Navn: Helene Skovmose Bay

Uddannet fra: Blågård KDAS

Fag: Biologi, Fysik/Kemi og Dansk

Hvor har du undervist? Engelsborgskolen

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg godt kan lide at formidle, jeg er en nørd og jeg vil gerne dele min begejstring for naturfag og litteratur med andre.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det kan være svært at nå rundt til alle elever, i løbet af en undervisningsgang, med Restudy kan jeg på en måde undervise flere elever samtidig, og hvis de mister koncentrationen, kan de bare spole tilbage, det kan de ikke, når jeg gennemgår stoffet foran tavlen i klassen.

Free