Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Idræt:
Idrættens historie

Idrættens historie

Beskrivelse


Dette forløb handler om idrættens historie, og tager dig kyndigt igennem idrættens historie fra de tidligste perioder med antikken og De Olympiske Lege i Grækenland, og helt op til moderne tid, hvor idrætten på mange områder har undergået en voldsom forandring.

Videoerne tager udgangspunkt i et lærebogsmateriale fra Systime.

Videoerne bliver præsenteret af Rasmus Pöckel, der har lavet flere af Restudys videoer til idræt på B-niveau og til daglig underviser på Odder Gymnasium.

Vi håber, at I med disse videoer bliver klogere på idrættens historie fra de gode gamle dage og helt op til i dag.

Rigtig god fornøjelse.

 

Free
Idrættens Historie
 • De rigtige gamle dage 2

  Denne video er den første af 4 film om idrættens historie. Denne video gennemgår de rigtig rigtig gamle dage med bl.a. de antikke olympiske lege. Inspiration til videoen er bl.a. hentet i grundbøgerne idræt c og idræt b fra forlaget Systime .

 • Den moderne idræt 2

  Denne video gennemgår den moderne idræt indenfor idrættens historie. Inspiration til videoen er bl.a. hentet i grundbøgerne idræt c og idræt b fra forlaget Systime.

 • Den senmoderne idræt 2

  Denne video gennemgår den senmoderne idræt indenfor idrættens historie. Inspiration til videoen er bl.a. hentet i grundbøgerne idræt c og idræt b fra forlaget Systime.

 • Idræt som levn 2

  Denne video er den fjerde og sidste del af filmene om idrættens historie. Den fortæller om den historiske metode i idræt, hvor dans bruges som eksempel. Inspiration til videoen er bl.a. hentet i grundbøgerne idræt c og idræt b fra forlaget Systime.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk