Kristendomskundskab:
Højtider og tradition

Højtider og tradition

Beskrivelse


Her kan du blive klogere på højtider og traditioner. Du kender uden tvivl en masse af dem, og fejrer sikkert og flere af dem selv.

Dette forløb fokuserer på Halloween og nytår, og hvordan disse traditioner er opstået og har udviklet sig over tid. Den sidste video er endnu en kreativ video, som vores dygtige lærer, Anne Rosenskjold, står bag. Den viser, hvordan man kan lave en “Exploding Box” ud fra Halloween, som er lige en opgave for de kreative sjæle, der elsker at klippe og klistre.

Der findes naturligvis mange andre højtider og traditioner end de tre i forløbet, og der vil naturligvis komme flere video til i forløbet.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Højtider Og Tradition

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Free