Historie:
USA’s historie

USA’s historie

Beskrivelse


Dette forløb handler om USAs historie med særlig fokus på den amerikanske uafhængighedskrig og den amerikanske borgerkrig.

Begge begivenheder ligger langt tilbage i tiden, men er et af mange eksempler på, at historien ikke er død bare fordi, den er fortid. I USA er historien en levende del af det amerikanske samfund.

I dag strides man fx i visse sydstater om monumenter af generaler, der kæmpede for sydstaterne under borgerkrigen. Skal de fjernes, fordi de symboliserer racisme og undertrykkelse eller skal de blive? Tilhængere af en liberal våbenlovgivning i USA henviser ofte til de første tillæg til den amerikanske forfatning efter uafhængighedskrigen, der siger, at man har ret til at bære våben. Eksemplerne er mange.

Videoerne kommer omkring andre eksempler, så der er ikke nogle gode grunde til ikke at kigge med.

God fornøjelse!

Free
USAs Historie
  • Den amerikanske uafhængighedskrig 1

    Denne video hander om hvordan kolonister fra England indtager dele af Amerika, og om hvordan det oprindelige folk (indianerne) kæmper mod disse kolonister, samt hvordan kolonierne selv senere prøver at løsrive sig fra England for at blive det selvstændige Amerika. vi kender i dag.

  • Den amerikanske borgerkrig 1

    Denne video handler om den amerikanske borgerkrig med fokus på årsagerne til krigen, beskrivelse af selve krigen, samt virkningerne af borgerkrigen på USA.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk