Historie:
Historisk metode og taksonomi

Historisk metode og taksonomi

Beskrivelse


Dette forløb handler om historisk metode og taksonomi. Forløbet indeholder fem videoer, og er lavet Carsten Bossen Christiansen, der har stor erfaring med undervisning i historie qua sit virke som historielærer på Silkeborg HF & VUC.

Forløbet starter med en generel introduktion til faget historie med fokus på det centrale begreb kildekritik, mens anden video ser på et andet centralt begreb i faget, historiebevidsthed, der handler om, at historie er et fag, der arbejder i feltet mellem fortidsfortolkning, nutidsforståelse og fremtidsforventning.

De sidste videoer kigger mere på, hvordan du kan bruge historie i de større opgaver på STX og HF, og sætter virkelig skarpt på, hvordan din redegørelse, analyse og diskussion bliver skarp, som er et uundgåeligt element i de større opgaver. Her får du det hele serveret på en skarp og let forståelig måde.

Vi håber, at I får noget ud af videoerne, og får en god eksamen.

Free
Historisk Metode Og Taksonomi

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Carsten Bossen Christiansen

Navn: Carsten B. Christiansen

Uddannet fra: Århus Universitet

Fag: Dansk og historie

Hvor har du undervist? Th. Langs HF og VUC

Hvorfor blev du lærer? Jeg synes det er fedt at arbejde med unge mennesker og få nye perspektiver på gamle fag gennem deres øjne

Hvorfor underviser du på Restudy? For at hjælpe mine egne og andre elever til en dybere forståelse for historiefaget på en hurtig og overskuelig måde

Free