Historie:
Eksamen i historie [HF]

Eksamen i historie [HF]

Beskrivelse


Dette forløb handler om historieeksamen på HF. Videoerne kigger på alle de vigtige del af eksamen, som er på B-niveau. Den første video kigger på den tværfaglige eksamen inden for det, der på HF kaldes KS(Kultur – og Samfundsfagsgruppen). Næste video kigger på den enkeltfaglige eksamen i KS på HF.

Tredje og sidste video kigger på tekstanvendelse til eksamen i historie. Måske har du hørt din lærer sige sætningen: “Ned i teksten, op i karakter”. Det er egentlig, hvad videoen handler om, idet den giver dig nogle konkrete værktøjer til at anvende dine tekster aktivt og konstruktivt til prøven for at højne kvaliteten af din eksamination.

Videoerne er lavet af Carsten Bossen Christiansen, der til daglig underviser i historie på HF og VUC i Silkeborg, og har stor erfaring med netop denne form for eksamen.

Vi håber, at I kan bruge videoerne til noget, og held og lykke med eksamen.

Free
Eksamen [HF]
  • Tværfaglig eksamen i KS 1

    Denne video omhandler den tværfaglige eksamen i Kultur - og samfundsfagsgruppen(KS). En anden video herunder eksamen på HF i historie omhandler den enkelt faglige eksamen i KS.

  • Enkeltfaglig eksamen i KS 1

    Denne video omhandler enkelt faglig eksamen i kultur - og samfundsfagsgruppen(KS) på HF. Fokus for denne video vil være historie B.

  • Tekstanvendelse i KS 1

    Denne video gennemgår, hvordan man anvender og inddrager flere tekster til eksamen i KS.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Carsten Bossen Christiansen

Navn: Carsten B. Christiansen

Uddannet fra: Århus Universitet

Fag: Dansk og historie

Hvor har du undervist? Th. Langs HF og VUC

Hvorfor blev du lærer? Jeg synes det er fedt at arbejde med unge mennesker og få nye perspektiver på gamle fag gennem deres øjne

Hvorfor underviser du på Restudy? For at hjælpe mine egne og andre elever til en dybere forståelse for historiefaget på en hurtig og overskuelig måde

Free