Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Historie:
1. Verdenskrig og nazimens fremvækst

1. Verdenskrig og nazimens fremvækst

Beskrivelse


Dette forløb sætter skarpt på en af de mest afgørende perioder i nyere europæisk historie i form af perioden fra 1.Verdenskrigs udbrud i 1914 til og med nazismens fremvækst op gennem 1930´erne hen imod 2.Verdenskrigs udbrud.

Forløbet har titlen 1.Verdenskrig og nazismens fremvækst, og indeholder ni videoer, der på en time tager dig kyndigt igennem nogle af de vigtigste begivenheder, og starter endda før 1.Verdenskrig med Tyskland samling under Bismarck i Versailles spejlsal i januar 1871.

Tysklands samling er en afgørende forudsætning for 1.Verdenskrigs udbrud, som omvendt er uundgåeligt for at forstå nazismens fremvækst i kølvandet på den ydmygende Versailles-fred fra 1919, som tyskerne måtte underskrive i samme spejlsal, som Tyskland blev samlet og udråbt som nation tilbage i januar 1871.

Videoerne kigger ligeledes på jødeforfølgelserne i Tyskland i 1930´erne, og generelt på hele nazistpartiets ideologi og tankegods, der skabte så meget død og ødelæggelse, da Anden Verdenskrig brød ud i 1939.

Free
1. Verdenskrig Og Nazimens Fremvækst

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk