Dansk:
Genre

Genre

Beskrivelse


Dette forløb handler om genre i dansk rettet mod mellemtrin(4.-6.klasse). Ikke alene indeholder forløbet en masse gode, faktuelle videoer omkring genrer som lyrik, epik, drama og generel genrekendskab. Forløbet indeholder også en masse kreative videoer, hvor du kan fordybe dig i de enkelte genrer på en anderledes og sjov måde.

Flere af videoerne lægger op til, at man laver et konkret produkt, som man kan præsentere for klassen og/eller hænge op i klassen. Til sidst i forløbet findes flere interaktive videoer omkring boganmeldelse, som også giver rig mulighed for faglig og kreativ fordybelse. Det er med andre ord bare at komme i gang, og hele forløbet tager under en time.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Genre

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Free