Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Fysik:
Energi

Energi

Beskrivelse


Dette forløb, som i skrivende stund indeholder tre videoer, handler om energi, og er rettet mod fysik B.

Videoerne kommer omkring centrale emner som varmeledning, og hvordan varme ledes, mens den anden video kigger på elektrolyse. Begge videoer er lavet af Fysikshow i Aarhus, der hører under Institut for Fysik og Astronomi, og er landskendt for deres eksperimentelle tilgang til fysik med masser af forsøg. Det ser man tydeligt i begge videoer, at spændende forsøg og eksperimenter er i højsædet.

Den sidste video i forløbet er lavet i et samarbejde mellem Restudy og Frederiksen Scientific, der har specialiseret sig i at lave udstyr til grundskoler og ungdomsuddannelser i kemi, fysik, matematik, bioteknologi og N/T.

Energi er et ord, der ofte går igen i den politiske debat, når snakken går på, hvilke energikilder, som vi i fremtiden skal satse på og leve af. Derfor er energi et vigtigt emne, som ikke kun begrænser sig til fysikfaget, men dækker også ind over flere andre fag, som b.la. samfundsfag.

Vi håber, at I finder videoerne spændende og interessante.

God fornøjelse.

Free
Energi2
  • Varmeledning 2

    Denne video illustrerer, hvordan varme ledes og hvorfor. Det bliver illustreret ved hjælp af isterninger.

  • Elektrolyse 2

    Denne video omhandler elektrolyse. De tilfører energi til vand, hvorefter vandet bliver spaltet op i dets bestanddele og sat ild til.

  • Solcellepanelet 1

    Denne video handler om udmåling af karakteristikkurve for både det samlede solcellepanel og en enkelt celle.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk