Fysik:
Eksamen i fysik B

Eksamen i fysik B

Beskrivelse


Dette forløb, som indeholder tre videoer, handler om eksamen i fysik B. Videoerne er lavet af Tommy Hansen, der har lavet flere videoer for Restudy i fysik, og har stor erfaring med at undervise i faget.

Videoerne tager dig helt systematisk igennem eksamens faser. Første video giver et indblik i rammerne for eksamen, hvordan den er opbygget, ligesom videoen giver gode råd og tips til at gøre din eksamen endnu bedre. Anden og tredje video er eksempler på en eksamination med to elever, der er til eksamen i fysik B, hvor vi både ser den eksperimentelle del og den teoretiske del med alt, hvad det indeholder.

Med andre ord bliver du mere end klædt på til eksamen ved at se disse videoer. Vi håber/tror, at det kan hjælpe dig med at få en rigtig god eksamen.

Held og lykke og god fornøjelse med videoerne.

Free
Eksamen I Fysik B
  • Rammerne for eksamen 1

    Denne video omhandler rammerne for en fysik B eksamen, samt illustrerer, hvordan det er at gå til eksamen i fysik B. #OBS: Videoen gælder også til dem, der skal til eksamen under 2017-reformen.

  • Den teoretiske del 1

    Denne video er et eksempel på den teoretiske del af fysik B eksamen. #OBS: Videoen gælder også til 2017-reformen.

  • Den eksperimentelle del 1

    Denne video viser nogle udsnit fra den eksperimentelle del af fysik B eksamen. #OBS: Videoen gælder også under 2017-reformen.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Tommy Hansen
Tommy Hansen

Underviser

Navn: Tommy Hansen

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Fysik og matematik

Hvor har du undervist? Ikast-Brande Gymnasium

Free