Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Fysik:
Bølger

Bølger

Beskrivelse


Dette forløb handler om bølger i fysik B. Forløbet indeholder fem videoer, der på hver sin måde belyser forskellige typer af bølger ved hjælp af teori og forsøg.

Nogle af videoerne er lavet af Fysikshow i Aarhus, der hører under Institut for Fysik og Astronomi, og er landskendt for deres eksperimentelle tilgang til fysik med masser af forsøg. De sidste videoer er lavet af Thomas Gam Mikkelstrup, der til daglig underviser i fysik i Aalborg.

I forløbet findes ligeledes en video om resonans i en luftsøjle, der er lavet i et samarbejde mellem Restudy og Frederiksen Scientific, der laver udstyr til uddannelser i biologi, fysik, kemi, matematik, N/T og bioteknologi.

Videoerne indeholder blandt andet information om tværbølger, stående strengbølger, interferens, udbredelsesfart, lysets hastighed og meget mere. Det en god halv time spækket med underholdning, hvor teori og praksis går op i en højere enhed.

Vi håber, at I kan få noget ud af videoerne, og bliver klogere på, hvad bølger er for en størrelse i fysik.

God fornøjelse.

Free
Bølger2

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk