Fysik:
Bølger

Bølger

Beskrivelse


Dette forløb handler om bølger i fysik B. Forløbet indeholder fem videoer, der på hver sin måde belyser forskellige typer af bølger ved hjælp af teori og forsøg.

Nogle af videoerne er lavet af Fysikshow i Aarhus, der hører under Institut for Fysik og Astronomi, og er landskendt for deres eksperimentelle tilgang til fysik med masser af forsøg. De sidste videoer er lavet af Thomas Gam Mikkelstrup, der til daglig underviser i fysik i Aalborg.

I forløbet findes ligeledes en video om resonans i en luftsøjle, der er lavet i et samarbejde mellem Restudy og Frederiksen Scientific, der laver udstyr til uddannelser i biologi, fysik, kemi, matematik, N/T og bioteknologi.

Videoerne indeholder blandt andet information om tværbølger, stående strengbølger, interferens, udbredelsesfart, lysets hastighed og meget mere. Det en god halv time spækket med underholdning, hvor teori og praksis går op i en højere enhed.

Vi håber, at I kan få noget ud af videoerne, og bliver klogere på, hvad bølger er for en størrelse i fysik.

God fornøjelse.

Free
Bølger2

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kenneth Lund Andersen

Navn: Kenneth Lund Andersen

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Fysik

Hvor har du undervist? Fysikshow, Aarhus Statsgymnasium og hos Street Science i Australien

Hvorfor blev du lærer? Jeg valgte Fysikshow fordi det var et fantastisk spændende job og en fed måde at bruge min faglighed på, som var meget anderledes end hvad man normalt ser i undervisningen.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er lidt ligesom et fysikshow. Det er en anderledes og en fantastisk måde at modtage læring på. Det er et super fedt alternativ og giver eleverne, mulighed for at lære, når de har brug for det i det tempo, som passer dem.

Bo Tranberg

Underviser

Thomas Gam Mikkelstrup

Navn: Thomas Gam Mikkelstrup

Uddannet fra: Aalborg universitet

Fag: Fysik og matematik

Hvor har du undervist? HTX Hjørring

Hvorfor blev du lærer? Det er enormt givende, at se andre mennesker blomstrer, og bidrage til at forbedre verden, ved at lære nogle unge mennesker at tænke selv.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er en god måde at undgå, at skulle gentage sig selv.

Henning Schou

Underviser

Free