Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Fysik:
Bølger

Bølger

Beskrivelse


Dette forløb handler om bølger, og er rettet mod fysik på C-niveau, selvom flere af videoerne også kan bruges på B-niveau, hvor de også ligger her på Restudys hjemmeside.

De fleste af videoerne er lavet af Jesper Nymann Madsen, Thomas Gam Mikkelstrup samt Fysikshow fra Aarhus Universitet, og alle har stor erfaring med at undervise og lave forsøg i fysik, hvilket forløbet i den grad også afspejler.

Der findes også videoer lavet af ansatte fra Frederiksen Scientific, der har specialiseret sig i at fremstille udstyr til matematik, kemi, fysik, biologi, bioteknologi og natur/teknik til ungdomsuddannelser. Restudy har lavet flere videoer i samarbejde med Frederiksen Scientific.

Her er hele 17 videoer inden for emnet med alt, hvad hjertet kan begære inden for bølger: strengbølger, tværbølger, bølgebegreber, bølgeegenskaber, bølgehastighed, lys som bølger, snorbølger og meget mere. Mange af videoerne indeholder eksperimenter og forsøg, der gerne skulle højne udbyttet af videoerne og gøre dig endnu skarpere på, hvad bølger er.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Bølger

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk