Fysik:
Bølger

Bølger

Beskrivelse


Dette forløb handler om bølger, og er rettet mod fysik på C-niveau, selvom flere af videoerne også kan bruges på B-niveau, hvor de også ligger her på Restudys hjemmeside.

De fleste af videoerne er lavet af Jesper Nymann Madsen, Thomas Gam Mikkelstrup samt Fysikshow fra Aarhus Universitet, og alle har stor erfaring med at undervise og lave forsøg i fysik, hvilket forløbet i den grad også afspejler.

Der findes også videoer lavet af ansatte fra Frederiksen Scientific, der har specialiseret sig i at fremstille udstyr til matematik, kemi, fysik, biologi, bioteknologi og natur/teknik til ungdomsuddannelser. Restudy har lavet flere videoer i samarbejde med Frederiksen Scientific.

Her er hele 17 videoer inden for emnet med alt, hvad hjertet kan begære inden for bølger: strengbølger, tværbølger, bølgebegreber, bølgeegenskaber, bølgehastighed, lys som bølger, snorbølger og meget mere. Mange af videoerne indeholder eksperimenter og forsøg, der gerne skulle højne udbyttet af videoerne og gøre dig endnu skarpere på, hvad bølger er.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Bølger

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Bo Tranberg

Underviser

  Kenneth Lund Andersen

  Navn: Kenneth Lund Andersen

  Uddannet fra: Aarhus Universitet

  Fag: Fysik

  Hvor har du undervist? Fysikshow, Aarhus Statsgymnasium og hos Street Science i Australien

  Hvorfor blev du lærer? Jeg valgte Fysikshow fordi det var et fantastisk spændende job og en fed måde at bruge min faglighed på, som var meget anderledes end hvad man normalt ser i undervisningen.

  Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er lidt ligesom et fysikshow. Det er en anderledes og en fantastisk måde at modtage læring på. Det er et super fedt alternativ og giver eleverne, mulighed for at lære, når de har brug for det i det tempo, som passer dem.

   Thomas Gam Mikkelstrup

   Navn: Thomas Gam Mikkelstrup

   Uddannet fra: Aalborg universitet

   Fag: Fysik og matematik

   Hvor har du undervist? HTX Hjørring

   Hvorfor blev du lærer? Det er enormt givende, at se andre mennesker blomstrer, og bidrage til at forbedre verden, ved at lære nogle unge mennesker at tænke selv.

   Hvorfor underviser du på Restudy? Det er en god måde at undgå, at skulle gentage sig selv.

    Free

    Nyhedsbrev

    Kontakt

    Teglvænget 29
    7400 Herning
    Danmark

    CVR: 32562078
    Email: info@restudy.dk