Fysik:
Atomfysik

Atomfysik

Beskrivelse


Dette forløb handler om atomfysik, og indeholder i skrivende stund to videoer.

Den første video lavet af Niels-Iver Winstrup, der har mange års erfaring med fysik fra Risskov Gymnasium. Videoen giver en status på fysikken omkring år 1900, og kigger på emner som elektromagnetisme, Plancks model, mekanik, varmelære og meget andet. Videoen giver dermed også en grundlæggende til flere af fysikfagets kernebegreber.

Den anden video er lavet i samarbejde med Fysikshow Aarhus, der er hører under Institut for Fysik og Astronomi. Her viser Bo Tranberg og Kenneth Andersen ved hjælp af forsøg og tegninger om Niels Bohrs atommodel. Disse videoer er meget populære, da de er meget praktisk orienteret, hvilket ofte kan hæve forståelsen for emnet, i dette tilfælde Niels Bohrs atommodel.

Vi håber, at I kan bruge videoerne, og synes om dem.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Atomfysik

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Bo Tranberg
Bo Tranberg

Underviser

  Kenneth Lund Andersen

  Navn: Kenneth Lund Andersen

  Uddannet fra: Aarhus Universitet

  Fag: Fysik

  Hvor har du undervist? Fysikshow, Aarhus Statsgymnasium og hos Street Science i Australien

  Hvorfor blev du lærer? Jeg valgte Fysikshow fordi det var et fantastisk spændende job og en fed måde at bruge min faglighed på, som var meget anderledes end hvad man normalt ser i undervisningen.

  Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er lidt ligesom et fysikshow. Det er en anderledes og en fantastisk måde at modtage læring på. Det er et super fedt alternativ og giver eleverne, mulighed for at lære, når de har brug for det i det tempo, som passer dem.

   Free