Fransk:
Eksamen i fransk A

Eksamen i fransk A

Beskrivelse


Voilá!

Her følger seks videoer om eksamen i fransk på fortsætter A, begynder A og fortsætter B, som samlet set dækker fransk på A-niveau. I forløbet kan du finde videoer, der udførligt og grundigt tager dig igennem de skriftlige og mundtlige eksamener. Forløbet indeholder fx en næsten 35 minutters lang video om den skriftlige delprøve 1 i fransk begyndersprog A.

Det kan lyde skræmmende og trættende med så lang en video, men omvendt siger det noget om grundigheden i videoerne, som virkelig klæder sig på til prøverne. En anden video går i dybden med billedbeskrivelsen på begynder A og fortsætter B, hvor du kan se konkrete eksempler på, hvordan du gør din mundtlige eksamen endnu skarpere, ligesom der findes generelle videoer om både skriftlig og mundtlig eksamen, der giver dig gode råd og tips til at få en så god eksamen som overhovedet muligt.

Vi håber rigtig meget, at I vil få glæde af videoerne, og pøj pøj med eksamen.

God fornøjelse.

Free
Eksamen I Fransk A
 • De mundtlige eksamener 1

  Denne video handler om mundtlig eksamen i fransk på henholdsvis fortsættersprog A og B og begyndersprog.

 • Billedbeskrivelse til mundtlig eksamen 1

  Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en billedbeskrivelse til mundtlig eksamen og viser et eksempel. Husk at denne eksamen kun gælder for elever på Begynder A og fortsætter B fransk.

 • De skriftlige eksamener 1

  Denne video fortæller om, hvordan de skriftlige eksamener i Fransk A begynder- og fortsættersprog foregår. En VIGTIG rettelse ift. til videoen er, at internetadgang i dag IKKE er tilladt overhovedet. Da videoen blev lavet ekseperimenterede man stadig med internetadgang, men det fungerede ikke.

 • Fransk begyndersprog A - delprøve 1 1

  Denne video giver en meget udførlig redegørelse for indholdet af den skriftlige eksamen, delprøve 1 i fransk begynder A, der er uden hjælpemidler. Man bliver taget grundigt i hånden gennem alle dele af prøven.

 • Digital skriftlig eksamen begynder 1

  Denne video gennemgår begynder A digital skriftlig eksamen såsom de overordnede rammer, delprøve 1, delprøve 2 og hvad der vægtes højt bliver gennemgået. En VIGTIG rettelse ift. til videoen er, at internetadgang i dag IKKE er tilladt overhovedet. Da videoen blev lavet, ekseperimenterede man stadig med internetadgang, men det fungerede ikke.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free