Fransk:
Eksamen i fransk B

Eksamen i fransk B

Beskrivelse


Dette forløb sætter fokus på de mundtlige eksamener i fransk B på begyndersprog og fortsættersprog. Den første video er en generel video, der forklarer om rammerne for eksamen på fortsættersprog og begyndersprog på B-niveau, men berører også begyndersprog på A-niveau. Vi har et helt forløb udelukkende rettet mod eksamen i fransk på A-niveau andetsteds på Restudys side.

Den anden video giver helt konkret inspiration til, hvordan du kan opnå det bedst mulige resultat i billedbeskrivelsen til den mundtlige eksamen, der gælder for fortsætter B.

Selvom engelsk er – til franskmændenes store frustration – blevet verdenssprog nummer 1, er fransk stadig et meget udbredt sprog på verdensplan, og tales af over 100 millioner mennesker i selve Frankrig, men også i de omkringliggende lande som Belgien og Schweiz, ligesom Frankrigs tidligere kolonier som Canada, Elfenbenskysten, Mali og Haiti også har indbyggere, der taler fransk.

Og til eksamen i fransk slipper du ikke udenom at skulle tale fransk, så se med her og bliv klogere og udvid ordforrådet, så dit fransk sidder lige i skabet til eksamen.

God fornøjelse.

Free
Eksamen I Fransk B
  • De mundtlige eksamener 1

    Denne video handler om mundtlig eksamen i fransk på henholdsvis fortsættersprog A og B og begyndersprog.

  • Billedbeskrivelse til mundtlig eksamen 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en billedbeskrivelse til mundtlig eksamen og viser et eksempel. Husk at denne eksamen kun gælder for elever på Begynder A og fortsætter B fransk.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Hilal Kilic
Hilal Kilic

Underviser

Free