Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Engelsk:
Tekstanalyse

Tekstanalyse

Beskrivelse


Dette forløb handler om tekstanalyse og har både stor variation i emnerne og de lærere, der figurerer i videoerne. Hele tre forskellige lærere er på skærmen i disse fem videoer, hvor de på hver deres måde belyser et interessant emne inden for tekstanalyse i engelsk A.

Den første video, som også er den længste, går grundigt i dybden med Graphic Novels, tegneserier, og hvad der kendetegner dem som litterær genre, og hvordan man kan analysere dem. Næste video kigger på syv hovedpointer fra postmodernismen ud fra dokumentar, mens tredje video kigger på en af de største forfattere, som verden nogensinde har skabt, i form af William Shakespeare. Videoen kigger på hans skuespil og sonetter. De sidste to kigger på litterære temaer generelt, og hvordan tekstanalyse af disse kan gøre dine mundtlige oplæg eller skriftlige stile i engelsk endnu bedre.

Der med andre ord kun gode grunde til at se med i dette spændende forløb.

God fornøjelse.

Free
Tekstanalyse

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk