Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Fysik:
El lære

El lære

Beskrivelse


Dette forløb handler om el lære, og har især fokus på induktionsprincippet, men berører også andre emner som fx ledningsevne, som bliver forklaret ved hjælp af to kobberrør, ligesom der også laves forsøg med super ledere.

Den sidste video viser, hvordan man kan bygge en radio og en morsestation på induktionsprincippet.

Videoerne er lavet i samarbejde med Fysikshow Aarhus, der er hører under Institut for Fysik og Astronomi. Her viser Bo Tranberg og Kenneth Andersen ved hjælp af forsøg og tegninger om Niels Bohrs atommodel. Disse videoer er meget populære, da de er meget praktisk orienteret, hvilket ofte kan hæve forståelsen for emnet, i dette tilfælde el lære.

Vi håber, at I kan bruge videoerne, og synes om dem.

Rigtig god fornøjelse.

Free
El Lære
  • Induktionsprincippet 2

    Denne video viser hvordan induktionsprincippet fungerer med illustration af både forsøg og tegning. Der laves både forsøg med et cd-drev og en kogeplade.

  • Ledningsevne 2

    Denne video viser og forklarer ledningsevne. To kobberrør bliver brugt til at forklare ledningsevnen. Der laves også et forsøg med super ledere.

  • Radio 2

    Denne video bygger videre på en video om induktionsprincippet. I videoen bygges en radio og en morsestation.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk