Dansk:
Ordklasser

Ordklasser

Beskrivelse


Videoerne i dette forløb handler om ordklasser. De er svære at komme udenom, og det må betragtes som en af de grammatiske grundsten i danskfaget at kunne skelne mellem navneord, udsagnsord, tillægsord, stedord, bioord, forholdsord samt sammensatte navneord.

Det kan være, at du frygter, at det lyder som en uoverskuelig opgave at få styr på, men bare rolig. Videoerne tager kun samlet set under 30 minutter, hvoraf flere er under eller omkring fem minutter. Man kan godt argumentere for, at det er godt givet ud, at man på så kort tid kan få styr på det grundlæggende i alle ordklasser i dansk.

Videoerne er lavet i samarbejde med Søren Baltzer Rasmussen, der er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium og har undervist i flere år på Kornmod Realskole i Silkeborg. Han ved, hvad han taler om.

Det håber vi også fremgår af videoerne. Vi håber, at I kan lide dem og bruge dem til noget.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Ordklasser

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

2
1 vurdering

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
100%
1 Star
0%

    Fokus de forkerte steder

    i forløbet gennemgås ordklasserne i et hurtigt tempo, dette resultere i manglede informationen i quiz'erne. samtidig bruges der mere tid på filmatiske nærbilleder af instruktøren ind af selve materialet. det ville glæde forløbet at gennemgå ordklasserne dybere, og have spørgsmål der passer til det, der forklares i videoerne. personligt ville et par repetitions spørgsmål i hver quiz, være hjælpsomme. mhv. Christoffer

Free