Dansk:
Eksamen i dansk [HF]

Eksamen i dansk [HF]

Beskrivelse


Dette forløb indeholder fire videoer, og handler om eksamen i dansk til HF.

Eksamen bliver i den danske ordbog defineret som en: officiel bedømmelse af en persons færdigheder inden for et bestemt fag eller stofområde (på baggrund af mundtlige eller skriftlige prøver).

I disse fire videoer kan du med sikkerhed forøge og forbedre dine chancer for at klare sig endnu bedre til eksamen i dansk på HF, da videoerne grundigt og entusiastisk gennemgår begge dele af den skriftlige eksamen med en analyserende og debatterende artikel, den mundtlige del, ligesom forløbet til slut indeholder en eksamination af en elev, der er til eksamen i dansk på HF i emnet retorik. Her kan du med andre ord se, hvordan det helt præcist foregår, og lærer af elevens præstation ved at tage de gode ting med videre selv.

Vi håber i hvert fald, at I kan bruge videoerne til noget, og det gør jeres eksamen endnu bedre.

God fornøjelse.

Free
Eksamen I Dansk A (HF)
 • Skriftlig eksamen del 1 - analyserende artikel 1

  Denne video gennemgår skriftlig eksamen del 1 i dansk A på HF, og vil kigge nærmere på den analyserende artikel.

 • Skriftlig eksamen del 2 - debatterende artikel 1

  Denne video gennemgår skriftlig eksamen del 2 i dansk A på HF, og denne video vil kigge nærmere på den debatterende artikel.

 • Mundtlig eksamen 1

  Denne video gennemgår, hvordan en mundtlig eksamen i dansk på HF foregår og hvordan du kan bruge din forberedelsestid mest optimalt. Der gives desuden et eksempel på et eksamensspørgsmål. Til slut i videoen er der gode råd til eksamensforberedelse.

 • Eksamination i mundtlig dansk HF 1

  Denne video er et eksempel på en mundtlig eksamination i dansk HF. Emnet i denne eksamen er retorik.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Janne Vigsø Børsting

Navn: Janne Vigsø Børsting

Uddannet fra: Aarhus universitet

Fag: Dansk og fransk

Hvor har du undervist? Horsens HF & VUC

Hvorfor blev du lærer? Det er ret enestående at formgive et fagligt stof på forskellige, kreative og fængende måder for derefter at erfare, om det virker. Når det virker og skaber læring, tænker jeg ofte – ”Det er derfor, jeg blev underviser”…

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy giver anledning til at formidle på en anden måde end jeg er vant til, når jeg står i undervisningslokalet. En undervisnings video kræver en præcis og afgrænset faglig formidling, hvor stoffet er skåret ind til benet – jeg kan godt lide at trække essensen ud af det faglige stof og præsentere det, så eleverne forhåbentligt tænker ”aha, det er sådan, det hænger sammen”

Free