Alinea:
BiologiFokus

BiologiFokus

Beskrivelse


Det her skal I glæde jer til!

I samarbejde med Alinea har Restudy lavet et forløb rettet mod folkeskolens naturfagsprøve, der dækker fagene geografi, biologi og fysik-kemi, og som er obligatorisk mundtligt. Dette forløb tager udgangspunkt i et fællesfagligt forløb, der har fotosyntese og respiration som omdrejningspunkt, og dermed læner sig mest op ad biologi.

De syv videoer giver dog alligevel et rigtig godt indblik i fællesfaglige forløb generelt, og hvad man som elev skal være opmærksom på at kunne inddrage til prøven. Videoerne har Sofie Clauson-Kaas som lærer, der til daglig er naturvejleder i Nationalpark Skjoldungernes Land i Lejre.

Free
Biologi Fokus
 • Introduktion til lærere 1

  Denne video gennemgår det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration, samt hvordan man kan bruge hjemmesiden som lærer.

 • Introduktion til elever 1

  Denne video gennemgår det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration, og hvordan man finder rundt på hjemmesiden.

 • Planters behov 1

  Denne video gennemgår den 1. fagtekst indenfor det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration. Denne tekst omhandler planters behov.

 • Fotosyntesen med flere detaljer 1

  Denne video gennemgår den 3. fagtekst indenfor det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration. Denne tekst omhandler fotosyntensen med flere detaljer.

 • Hvad bruger planter glukose til? 1

  Denne video gennemgår den 5. fagtekst indenfor det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration. Denne video handler om, hvad planter bruger glukose til.

 • Alt liv har brug for energi 1

  Denne video gennemgår den 6. fagtekst om at alt liv har brug for energi indenfor emnet fotosyntese og respiration. Det gennemgås, hvilken proces, der foregår i mitokondrierne, og giver...

 • Hvorfor er fotosyntesen så vigtig? 1

  Denne video gennemgår den 7. fagtekst indenfor det fællesfaglige forløb om fotosyntese og respiration. Denne tekst omhandler, hvorfor fotosyntensen er så vigtig.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk