Biologi:
Tips til biologi

Tips til biologi

Beskrivelse


Disse to videoer har til formål at hjælpe dig med at blive skarpere på dine metoder og rapporter, som du afleverer. Den ene video går i dybden med, endda i mere end 25 minutter, med hvordan du laver en og afleverer den bedst mulige biologirapport, hvor emnet fotosyntese vil blive brugt som eksempel.

Den anden video, lavet af Andreas Vedel som har lavet flere af Restudys videoer, handler om naturvidenskabelige metoder, ligesom abduktion, deduktion og meget bliver grundigt forklaret.

Det er med andre ord to meget brugbare videoer, der kan bruges til at forbedre dine rapporter, samt de metoder, der skal indgå i sådan en rapport.

Vi håber, at I får noget ud af videoerne. God fornøjelse!

Free
Tips Til Biologi

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Andreas Vedel
Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Kristian Bánkuti Østergaard

Navn: Kristian B. Østergaard

Uddannet fra: Århus Universitet

Fag: Biologi og kemi

Hvor har du undervist? Det kristne Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg synes det er sjovt at gøre svært stof letforståeligt.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy tilbyder en del af fremtidens undervisningsmetoder, og det vil jeg gerne være med til at udvikle.

Free