Biologi:
Økologi

Økologi

Beskrivelse


Dette forløb giver dig en grundig og gennemarbejdet indførelse i emnet økologi, og indeholder i alt 12 videoer. Økologi er blevet et højt prioriteret mål for mange danskere i deres forbrugsvaner, og hvordan de generelt lever.

Videoerne her handler overordnet set også om de problematikker, men kigger mere indgående på biologi-knyttede emner som fx fotosyntese, gødning, forurening af søer, alger i søer, iltsvind i søer, spildevandsrensning og meget mere.

Du får med andre ord hele paletten af underemner til økologi præsenteret her, som gør dig i stand til – forhåbentligt – at finde interesse for og forstå de grundlæggede elementer.

Vi håber, at I ville kunne lide videoerne.

God fornøjelse!

Free
økologi2

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kristian Bánkuti Østergaard

Navn: Kristian B. Østergaard

Uddannet fra: Århus Universitet

Fag: Biologi og kemi

Hvor har du undervist? Det kristne Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg synes det er sjovt at gøre svært stof letforståeligt.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy tilbyder en del af fremtidens undervisningsmetoder, og det vil jeg gerne være med til at udvikle.

Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Free