Biologi:
Nervesystemet

Nervesystemet

Beskrivelse


Nervesystemet er et stort og vigtigt emne indenfor biologi. I dette forløb, som indeholder to grundige og gennemarbejdede videoer, kan du blive meget klogere på nervesystemet og nervecellen.

Videoerne kommer omkring de forskellige opdelinger af nervesystemer som fx hjernen, det motoriske nervesystem, det sensoriske samt det autonome, mens videoen omkring nerveceller går i dybden med nervecellens opbygning og hvad fx myelin gør ved cellerne og hvordan synapse fungerer.

Der er med andre ord ikke andet end gode grunde til at se med i dette interessante forløb, hvor du kan se Restudys dygtige biologilærer, Peter Majland, stå bag skærmen og fortælle vidende og passioneret om emnet.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Nervesystemet
  • Nervesystemet 2

    Denne video fortæller om opdelingen af nervesystem og de forskellige dele som f.eks. hjernen, det autonome nervesystem, det sensoriske nervesystem og det motoriske nervesystem.

  • Nervecellen 2

    Denne video gennemgår mange ting indenfor nervecellen bl.a. dens opbygning, spændingsforhold, hvad myelin gør ved cellerne, hvordan en synapse fungerer, og hvordan et neuron bliver stimuleret.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Peter Majland
Peter Majland

Underviser

Free