Biologi:
Evolution

Evolution

Beskrivelse


Dette forløb, der i skrivende stund indeholder to videoer, handler om en af biologifaget – ja måske endda menneskehedens – grundpiller, nemlig evolution.

Videoerne forklarer i overordnede og enkle vendinger og evolutionsteorier som fx Charles Darwin er kendt for, mens sidste video handler artsdannelse. Begge videoer tager samlet set blot 25 minutter, så det er en god forretning på blot 25 minutter at få en basisindføring i noget af det allermest basale og grundlæggende i biologifaget.

Videoerne er biologi fortalt og gennemgået af Andreas Vedel, der har stor erfaring med undervisning i biologi og fysik på gymnasieniveau. Oplæggene er samtidig visuelt stærke, så det gør det endnu lettere at forstå og begribe.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Evolution

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Andreas Vedel
Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Free