Biologi:
Cytologi

Cytologi

Beskrivelse


Dette forløb handler om cytologi, og rettet mod biologi på C-niveau, men kan også bruges på andre niveauer. Cytologi betyder oversat fra græsk, frit oversat, cellelære.

Og dette forløb handler heldigvis om netop det. Du kan blive klogere på emner som celler overordnet set, ligesom der findes videoer osmose, diffusion, meiosen, mitosen samt cellers overflade og rumfangsforhold.

Du bliver med andre ord på samlet set godt en time meget klogere på noget af det mest basale og grundlæggende i biologi fortalt og gennemgået af to af Restudys vidende og engagerede biologilærere i skikkelse af Kristian Bankuti og Andreas Vedel. De har begge stor erfaring med undervisning i biologi og fysik på gymnasieniveau.

Vi håber, at I kan bruge videoerne. God fornøjelse.

Free
Cytologi

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kristian Bánkuti Østergaard

Navn: Kristian B. Østergaard

Uddannet fra: Århus Universitet

Fag: Biologi og kemi

Hvor har du undervist? Det kristne Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg synes det er sjovt at gøre svært stof letforståeligt.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy tilbyder en del af fremtidens undervisningsmetoder, og det vil jeg gerne være med til at udvikle.

Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Free