Kristendomskundskab:
Bibelske fortællinger

Bibelske fortællinger

Beskrivelse


Her kan du blive meget klogere på bibelske fortællinger fra både Det Nye og Det Gamle Testamente. Forløbet er spækket med fantastiske fortællinger og historier, der også kan bruges i vores nutid, når vi snakker om, hvordan vi behandler os selv og andre, hvilke regler vi lever efter og hvad der betragtes som rigtigt og forkert.

Forløbet indeholder ligeledes en masse små, spændende kreative videoer, som man kan bruge i sin undervisning, der kan gøre kristendomskundskab endnu sjovere og mere interessant.

Forløbet rummer fx fortællinger om store personer i Bibelen som Moses, Jesus, Kain og Abel samt den legendariske fortælling om David og Goliat.

Der er med andre ord ingen grunde til IKKE at se med.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Free
Bibelske Fortællinger

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

Free