Fransk:
Artikler

Beskrivelse


Denne video i dette mini-forløb handler om artikler i fransk, og gør dig klogere på, hvornår og i hvilke sammenhænge man skal bruge bestemte og ubestemte artikler.

Videoen giver meget kort og præcist en introduktion til, hvordan man knækker den kode, og hvem ved: måske er det noget, som du kan bruge på din ferie til Frankrig, hvor det ikke er alle, som taler lige godt engelsk på fx restauranter eller på hoteller.

Vi har to andre forløb i fransk til udskoling udover artikler, som vi også håber, at I kan få glæde af.

Vive la France!

Free
Denne video gennemgår, hvordan man bruger bestemte og ubestemte artikler på fransk.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free