AP:
Sproghistorie og kommunikation

Sproghistorie og kommunikation

Beskrivelse


Dette forløb, som i skrivende stund indeholder to videoer, handler om sproghistorie og kommunikation i AP til den almene del. Videoerne skal ses som en grundlæggende introduktion til latin i almen sprogforståelse.

Den anden video sætter mere fokus på sprognormer og genre på forskellige sprog, der giver mulighed for at se forskelle og ligheder imellem sprog og genre på tværs af landegrænser.

Sproghistorie og kommunikation er helt grundlæggende forudsætninger for at kunne eksistere og være til som menneske, og der har latin historisk set spillet en stor rolle, hvor mange betegnelser og ord fra vores nutid har sin rod i den latinske verden.

Videoerne er lavet af vores altid entusiastiske AP-lærer Berit Bang Jensen. Vi håber, at I vil kunne lide videoerne.

Rigtig god fornøjelse.

Free
AP Sproghistorie Og Kommunikation2

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free