AP:
Grammatik

Grammatik

Beskrivelse


Dette forløb handler om grammatik, og rettet mod latindelen i AP til både C, B og A-niveau.

Forløbet indeholder otte videoer, der på en times tid tager dig igennem alle de centrale, grammatiske betegnelser som fx kasus, præpositioner samt adjektivernes og substantivernes bøjning og gør dig i stand til at anvende de latinske udtryk.

Grammatik er nødvendigt at kunne beherske og forstå, og derfor er det vigtigt, at man kender de latinske betegnelser og deres funktion i forskellige dele af grammatikken.

Det bliver du meget klogere på her.

Rigtig god fornøjelse.

 

Free
AP Grammatik2

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free