Om Restudy Tutor

Restudy Tutor er landets eneste, 100% online lektiehjælpsmulighed. Med adgang til en virtuel platform giver vi alle elever muligheden for at få hjælp online fra en erfaren tutor, som kan give den støtte og hjælp, som der er behov for.

Restudy Tutor er blevet skabt med det formål at føre vores online videoundervisning videre til næste niveau. Med en brændende passion for motiverende undervisning og muligheden for at hjælpe børn og unge med deres skolegang, vil vi gerne bidrage til at alle elever kan få den hjælp de behøver, når de behøver det.

Om Retudy Tutor Mac - online undervisning - online lektiehjaelp

Vores mission er overordnet set, at vi vil medvirke til at gøre en forskel for de unge, deres skolegang og skoleglæde, som ikke kun hjælper dem i den aktuelle situation, hvor en aflevering eller eksamen kræver hjælp, men at det også fremadrettet kan medføre øget skoleglæde og tro på sig selv og sine egne evner. Alt for mange elever i det danske skolesystem slås med lavt selvværd og pres fra lærere, forældre, kammerater og samfundet som helhed, når det handler om at kunne præstere og lykkes i skolen. Dem vil vi meget gerne hjælpe til at gøre deres hverdag og forhåbentlig også fremtid lidt lettere.

Hvorfor vælge Restudy Tutor?

Kvaliteten af undervisningen prioriteres højt, og vores tutorer får løbende bedømmelser af eleverne. Derfor vil vores tutorer være topstuderende, dygtige og de bedste formidlere.