Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Restudy ApS
CVR-nr.: 32562078
Adresse: Torvet 2, 2 – 7400 Herning
Email adresse: info@restudy.dk
Telefonnummer: +45 72 18 33 66
Etableringsår: 2009

Handelsbetingelser

EMAILS

Din mailadresse kan blive brugt til at sende mails ud om lignende ydelser, som du tidligere har købt. Du kan altid framelde dig dette i den pågældende mail. Hvis ikke du ønsker at få tilsendt mails, skriv venligst en besked herom til: support@restudy.dk

BETALING

Betaling skal ske med et af de betalingskort, der accepteres af Hjemmesiden.

Bemærk venligst at der kan være forsinkelse i behandlingen af kortbetaling og transaktioner, og at dette kan betyde, at det kan vare op til tres (60) dage, før betalingen trækkes på din bankkonto eller på dit kredit- eller debetkort.

Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser inklusiv evt. moms og evt. lønsumsafgift. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl.

Du accepterer, at Restudy tager imod betaling fra dig på vegne af den pågældende tutor og Restudy.

Du accepterer, at Restudy udsender faktura eller kvitteringer til dig på vegne af den pågældende tutor.

Du accepterer, at du betaler tutoren for selve sessionen og Restudy for administrationen af sessionen. Begge beløb er medregnet i den anviste pris, så du skal ikke betale yderligere for dette.

Vi opkræver et håndteringsgebyr for brug af Hjemmesiden. Du betaler gebyret i forbindelse med betaling for sessionen. Gebyret fastsat til DKK 0,00 pr. session, men vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt at reducere eller hæve gebyret uden varsel. Det aktuelle gebyr vil fremgå af Hjemmesiden.

DIN RETSEVNE

Habilitet og alder: Ved at afgive en Ordre på Hjemmesiden garanterer du, at:

Du er i stand til at betale den fulde købesum kontant – enten med gavepenge, du har fået til fri rådighed, eller med de lønindtægter, du har tjent efter dit fyldte 15. År.

Du er over 18 år eller har din mor og fars accept til at udføre købet.

ANSVAR OG REKLAMATION

Restudy er alene formidler af lektiehjælp (tjenesteydelse) fra en samarbejdspartner (tutor), og fraskriver sig ethvert ansvar for de tjenesteydelser, som leveres fra samarbejdspartnerne i forbindelse med en session. Den tjenesteydelse, som din bestilling giver adgang til, leveres af samarbejdspartneren, hvorfor Restudy ikke er ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelserne, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

Restudy leverer altså ingen lektiehjælp, og er blot formidler mellem en kunde og en tutor som samarbejdspartner.

Derfor skal alle reklamations- eller erstatningskrav rettes til samarbejdspartneren og ikke til Restudy.

Af praktiske årsager bedes en reklamation dog fremsendes til Restudy, som herefter vil sende disse videre til samarbejdspartneren.

Restudy er alene ansvarlig for den administrative del af sessionen, og opkræver et honorar for dette i forbindelse med en bestilling. Dette honorar er medregnet i den anviste pris.

AFLYSNINGSPOLITIK

En aftalt bestilling kan aflyses af kunden op til 24 timer, inden det aftalte tidspunkt, ellers opkræves et honorar på 50% af den aftalte pris. Hvis en bestilt session aflyses af kunden mindre end 3 timer før sessionen, opkræves et honorar på 100% af den aftalte pris. Dette er fordi tutorens tid, er reserveret til dig. Du kan aflyse- eller flytte en tid ved at sende en mail til support@restudy.dk, eller via vores booking system. 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, hvis du fortryder dit køb.

Fristen løber fra dén dag aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når sessionen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens sessionen står på.

Har du givet dit samtykke til, at ydelsen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

BETINGELSER FOR FREMTIDIGE KØB

Ved accept af disse handelsbetingelser, accepterer du samtidig at disse handelsbetingelser er gældende for fremtidige køb af ydelser gennem Restudy.

ÆNDRING AF BETINGELSER

Restudy har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på www.restudy.dk.

LOVVALG OG TVISTER

Køb via Restudy, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Restudy vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Enhver tvist afgøres efter dansk ret med retten i Herning som værneting.

Du kan læse om vores brug af cookies samt vores privatpolitik ved at klikke HER