Vi gør det hele online

lektiehjaelper

FIND DIN RESTUDY TUTOR

Gå på opdagelse blandt vores mange tutorer, og find den, som du bedst tror kan hjælpe dig.

BOOK EN TID

Find den tutor du ønsker at benytte og book en tid i tutors kalender.

30 min. koster 129 kr. 

60 min. koster 229 kr.

ONLINE SESSION

Vi gør det hele online. Dig og tutor mødes i vores virtuelle klasseværelse.

Jeg har brug for hjælp NU!

Lurer en eksamen lige om hjørnet i det fag, du bare ikke forstår? Har du desperat brug for hjælp med en aflevering? Skal du holde et kort oplæg på klassen om et emne, som du ikke lige har fanget 100%? Så er Restudy Tutor lige noget for dig!

Derfor kan vi hjælpe dig

Med en Restudy Tutor køber du tid online med en dygtig tutor, som kan hjælpe dig i de fag, som du kæmper med at fange og forstå. Med den opgave til næste time, som giver frustrationer. Med den aflevering, som du er kørt fast i. Eller op til den eksamen, som du føler dig max presset i.

Lektiehjælp 24/7

Vores mål er at tilbyde lektiehjælp 24/7, når du har brug for det. Om det er til matematiktimen, afleveringer, opgaver eller eksamen, har du altid mulighed for at søge hjælp hos os. Dette betyder, at vi kan tilbyde dig lektiehjælp til attraktive priser og undervisning på tidspunkter, som passer dig bedst.

Nu med mulighed for online lektiehjælp

Restudy har Danmarks største samling af undervisningsvideoer med mere end 2000 videoer rettet mod elever fra 4. klasse til og med 3.g. Med utallige videoer og passionrede tutorer for du muligheden for den bedste undervisning online.

Med Restudy Tutor får du mulighed for at sidde hjemme eller efter skole og få hjælp til lektierne. Det betyder, at vi kan tilbyde dig lektiehjælp til attraktive priser, og undervisning på tidspunkter, som passer dig bedst.

Find din tutor nu