Hvem og hvad er Restudy?

Restudy blev etableret i 2009 og bygger på grundstenen om adgang til kvalitetsundervisning døgnet rundt uanset sociale arv, evner, manglende mobilitet samt valg af skole og uafhængigt af underviserne.

Få år efter etableringen af Restudy påbegyndte det danske skolesystem en forandringsproces. Internettets rolle og udbredelsen af diverse devices som fx iPads betød store undervisningsmæssige ændringer. Vores allerede etablerede plads på markedet gjorde, at vi var klar og med fra starten.

I dag gør langt de fleste skoler brug af det, man kalder flipped classroom/learning. Det er en undervisningsform, hvor eleverne hjemmefra læser noget stof til undervisningen, hvorefter lærerne gennemgår det i timen med tilhørende opgaver. Og netop her kommer Restudy ind i billedet, da eleverne kan bruge undervisningsvideoerne derhjemme til at få forklaret tingene flere gange og i deres tempo.

Restudy er ejet af MentorDanmark og Gyldendal.

Restudy passer perfekt til flipped classroom/learning, og det giver lærerne rig mulighed for inddragelse af videomateriale i deres undervisning. Det kan bruges til alt fra gruppearbejde til et supplement til lektierne, men vigtigst at alt, så letter det presset på klassen og i forberedelsen.

Portalen kan også sagtens bruges uden lærere. Mange elever bruger det blandt andet ved repetition, fravær, lektielæsning, eksamensforberedelse og ved daglig skolearbejde.

Vores mission

Vores mission er at udbrede vidensdelingen og at understøtte en nuanceret og varieret undervisning. Vi udvikler vores egen læringsplatform i øjenhøjde med den enkelte lærer eller elev, så det faglige indhold præsenteres på en let og forståelig måde.

I samarbejde med engagerede lærere og elever producerer vi professionelle undervisningsvideoer til grundskolen og gymnasiet – alt sammen i et forsøg på at gøre den gode undervisning tilgængelig for alle.

Vores vision

Restudy drømmer om, at alle i hele verdenen på sigt skal have adgang til kvalificeret undervisning.

Uanset dit ambitionsniveau, mentale egenskaber eller nationalitet, har du ret til at tilegne dig den viden, du ønsker. Restudy arbejder på, at vi får en skole, hvor den enkelte elev udfordres på sit eget niveau og i sit eget tempo, og hvor underviserne har tid til at være nysgerrige, passionerede og eksperimenterende.

Se vores unikke undervisningsvideoer

På Restudy-portalen har du altid mulighed for at gense de lektioner, du måske har misset eller glemt. Du bestemmer selv tempo og tidspunkt. Dette kan hjælpe dig, hvis der er et emne, du har lidt svært ved, men også hvis du bare ønsker at få genopfrisket noget! Et godt værktøj i hverdagen og til eksamen.

Test dig selv i vores quizzer og se dig blive bedre!

Kan du genfortælle emnet, du lige har gennemgået? Test dig selv i et utal af quizzer, som er en del af vores forløb! Disse quizzer er fremstillet af lærere og universitetsstuderende og er derfor med til at forbedre dig og din forståelse for emnet.

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk