Vindere af The Asian Education Leadership Award i Dubai

Så er det endelig nu! Restudys CEO Søren Svinth Vandel og vores partner Jim Latrache fra Equal Learning har vundet en pris for deres fremragende bidrag til uddannelse. Vi er meget stolte!

Mere end 250 mennesker fra hele verden deltog i award-showet, hvor der blev uddelt priser i mange forskellige kategorier såsom Green Future Leadership Award, Sustainability Leadership Award, Education Leadership Award, Learning & Development Leadership Award og flere andre. Prisen, som Søren Svinth Vandel og Jim Latrache fik, var The Asian Education Leadership Award og den gives til personer, der har ydet et fremragende bidrag til uddannelse og dermed demonstreret store lederkompetencer.

At vinde The Asian Education Leadership Award i Dubai er en stor international anerkendelse og et kvalitetsstempel af vores projekt. Det viser også, at den danske udvikling inden for uddannelse og iværksætteri er højt værdsat på den internationale scene”, siger Søren Svinth Vandel.

Søren Svinth Vandel deltog også i en paneldiskussion i forbindelse med showet. Emnet var “Education for Sustainable Development”. Hvad er uddannelse for bæredygtig udvikling, og hvorfor er det vigtigt at fokusere på det? Alle deltagerne (bortset fra Søren Svinth Vandel) repræsenterede videregående uddannelser og et vigtigt emne, som blev diskuteret, var skolernes ansvar i forhold til at uddanne unge mennesker. Søren Svinth Vandel mener, at det bør starte tidligere end ved de videregående uddannelser.

Det skal allerede starte i grundskolen og gymnasiet for at opdrage individer med kompetencer og værdier til at forme en bæredygtig fremtid” siger Søren Svinth Vandel.

Det blev også drøftet, at forældre skal inddrages mere i at tænke på en bæredygtig fremtid og udvikling. Skolen skal ikke være et sted, hvor man bare kan aflevere sit barn, det skal være et sted, der former barnet.

Paneldiskussion_Soren Vandel

Vores partner Jim Latrache fra Equal Learning holdt et foredrag ved showet, hvor han introducerede Equal Learning, som i korte træk handler om at hjælpe børn og unge med at få undervisning ved at bruge digital læring som værktøj. Da Jim Latrache voksede op, følte han ikke, at han hørte til i skolesystemet, og han blev stemplet som et “problembarn” – dette førte til ideen bag Equal Learning.

Han mener, at skolesystemerne ikke altid er egnede til de forskellige tankesæt og forskellige måder at lære på. Det er noget Jim Latrache er meget fokuseret på at ændre. Han tror ikke på, at man skal stemple børn med “indlæringsvanskeligheder”, men at man i stedet skal finde nye måder at undervise dem på.

Jim Latrache_foredrag

Vi fik positiv feedback på vores kommende projekt med Egual Learning og de ting, vi indtil videre har opnået med Restudy. Vi blev af rektor Kingston Gilbert inviteret til at lavet lille oplæg på The Westminister School i Dubai allerede den efterfølgende morgen, og det takkede vi selvfølgelig ja til med det samme. Vi fik en varm velkomst, og det var meget interessant at se, hvordan undervisningen foregår på en skole i Dubai. Det var en kæmpe skole med over 5.000 elever”, siger Søren Svinth Vandel.

Westminster School_Kingston Gilbert

Westminster School

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk