Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Videoer på arabisk med Khaled er nu på Restudy

Vi har nu uploadet de første ti videoer med Khaled Ksibe. De handler alle om forskellige emner inden for grammatik, hvor vi har tilføjet quizzer og meget andet materiale til de ti videoer. Vi er meget glade for resultatet, og som det kan læses i bloggen er vi ikke i tvivl om, at disse videoer vil komme mange arabisktalende i Danmark til gode. Man kan se videoerne med Khaled her

Formålet med videoerne

Det er Restudys hensigt med videoerne at styrke de arabisktalende i Danmarks kulturelle og sproglige kompetencer, hvorved deres generelle muligheder for at kunne begå sig i det danske samfund forbedres. Vi ønsker at optimere indholdet af Khaleds berømte Youtube-kanal, hvor Restudys quizzer og andre læringsfremmende værktøjer som quizzer, links samt muligheden for at downloade den præsentation, som Khaled anvender i sine oplæg, gerne skulle højne udbyttet af videoerne.

1200 visninger på fem dage

Videoerne har allerede skabt stor omtale. Opslaget på Facebook sidste torsdag d. 3.november blev delt mere end 100 gange, og fik næsten 400 “likes”. Siden opslaget er videoerne blevet set mere end 1200 gange. Det vidner om, at der findes et marked og et behov for at styrke danskkundskaberne hos arabisktalende i Danmark.

Her ses Khaled Ksibe med den sprogpris han vandt for sin indsats for at fremme danskkundskaber hos arabisktalende i Danmark.

Fremtiden

Restudy ønsker naturligvis at intensivere og udbygge samarbejdet med Khaled, så videoerne ikke blot kommer mere i dybden med grammatik, men også favner bredere i forhold til dansk kultur, det danske arbejdsmarked og samfund generelt.

 

 

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk