Velkommen til mediefag og informatik

Vi har haft stor efterspørgsel på fagene mediefag og informatik – og endelig kan vi sige velkommen til disse fag.

 

Mediefag

Mediefag er et fag, hvor man lærer om filmsprog, som bruges til at analysere film og til at lave egne film. Faget er både teoretisk og praktisk. I samarbejde med Teresa Bergqvist har vi tilføjet mediefag på B og C niveau.

De første fem videoer i mediefag er nu lagt op, og du kan finde videoer omkring introduktion til mediefag, filmiske virkemidler og eksamen. Her kan du se den første mediefag film, og du kan se de andre videoer her.

Mediefag_play
Intro til mediefag B.

Informatik

Gymnasiefaget informationsteknologi (IT) er blevet permanentgjort af Undervisningsministeriet og i den forbindelse omdøbt til informatik. I samarbejde med Ken Mathiasen er vi klar med en række videoer til det nye fag. Lær bl.a. om computerens opbygning, det digitale talsystem eller hør om, hvordan man kommunikerer, hvis man er lam og kun kan blinke.

I informatik arbejdes der med smartphones, it-systemer og med it-systemers påvirkning af menneskelig aktivitet – k(l)ik forbi og bliv klogere på, om øget overvågning er svaret på politiets terrorbekæmpelse.

Se denne video og kom i gang med ”informatik og mennesker”. Du kan finde andre videoer her.

informatik_play
Informatik og mennesker

Flere videoer på vej

Flere videoer i forskellige fag er lagt op eller er på vej i løbet af den næste måned. Her kan du finde en liste over de videoer, vi allerede har lagt op. God fornøjelse!

Aktuelt (3)

Afgangsprøve (9)

Engelsk (11)

Inspiration til lærere (1)

Idræt (3)

Samfundsfag (4)

Informatik (6)

Mediefag (5)

 

 

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk