Hvordan kan du uploade dine videoer til Restudy?

Upload dine videoer

Vi mener, at der skal være mere videoundervisning i fremtiden – og ikke kun fra Restudy, men også fra lærere i hele Danmark. Det er vores mål at skabe et samlet sted for undervisningsvideoer og -materiale, hvor det primære fokus er læring. Derfor har vi udviklet en ny funktion: Brugervideoer, som hjælper os til at skabe et fælles sted for brugergenererede undervisningsvideoer.

 

Hvad er Brugervideoer?

Du har altid kunnet tilføje dine egne videoer til Restudy, men vores nye funktion: Brugervideoer gør brugernes uploadede videoer mere synlige. Det gør det lettere for brugerne at få gavn af de mange nye videoer, der er blevet tilføjet af brugerne selv. Du finder den ny funktion i venstre side af hjemmesiden. Ved at klikke på fanen kan du se, hvilke fag og videoer, der allerede er uploadet af brugere. Har du selv nogle videoer at tilføje? Så læs videre.

 

 

Hvorfor uploade til Restudy?

Der er efterhånden flere platforme, hvor du kan tilføje dine egne videoer og dele med andre brugere, men hvilken skal du vælge? Er nogle platforme bedre til undervisning end andre? Påvirker typen af platform elevernes læring? Det mener vi er tilfældet. Vores platform og unikke undervisningsoptimerede videoafspiller er noget alle lærere bør overveje til uploading af egne videoer.

  • Din video
  • Tavlevideo (dobbelt-streaming)
  • Flags (kapitler)
  • Yderligere tilføjet materiale

Det er meget simpelt at uploade din egen video (se tutorial lidt senere), hvor du også kan tilføje tavlevideo (når du uploader din egen video og ikke en YouTube video) til din video. Tavlevideon giver lærerne mulighed for at vise to præsentationer i samme video, hvor eleverne så kan skifte mellem de to videospor. Du kan tilføje flags, der skaber et hurtigt overblik og gør længere videoer mere overskuelige – og derfor virker lettere tilgængelige. Du kan læse mere om flag og se en lille tutorial om, hvad flag er, og hvordan du bruger dem her. Ofte har du også andre materialer, der kan bruges sammen med den specifikke video. På Restudy kan du tilføje quiz, links og dokumenter til videoerne. (need to add something here)

 

Hvem ejer videoen, når jeg uploader den til Restudy?

Din video vil altid være din, og du vil have ejerskabet af den. Du kan altid slette din video fra Restudy. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Tutorial til at uploade videoer til Restudy

På Restudy kan du tilføje videoer fra YouTube, men også direkte fra din computer. Vi har lavet to små tutorials om, hvordan du kommer i gang med at uploade dine egne videoer.

Upload fra YouTube

Upload din egen

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk