Lektiehjælp fra Australien

Blog Restudy Tutor Udlandsdansker

Livet som udlandsdansker

Tidligere på året stod jeg med et surfboard under armen på en strand på Bali og kiggede ud på et vildt hav. En masse surfere kunne skimtes langt ude, og fik det til at se så let ud, hver gang de rejste sig på boardet og blev båret frem af en bølge. Danmarks vintermåneder føltes meget langt væk, og sådan flød dagene sammen på Bali med strand og surf – eller i hvert fald et forsøg på ikke at blive væltet omkuld af bølgerne.

Efter et par uger havde jeg booket et fly til Australien. Det tager kun 3 timer fra Bali til Perth. Og her sidder jeg nu – i det sydvestlige Australien på en hvid sandstrand, der til forveksling kunne ligne en strand i Danmark. Solen er skarp, og luften er tør og varm. Bevæger man sig ind i bushen bag mig, bliver man overrasket af grønne papegøjer, der flyver tæt forbi og lander i eukalyptustræerne. Det kan også være to kænguruer, som hopper hen over stien og stopper længere inde i krattet med nysgerrige øjne og store ører.

Første session som tutor hos Restudy

Imens har jeg min første session som tutor på Restudy. Isabella fra 2.g et sted i Danmark skal have hjælp til en fransk aflevering. Vi mødes i det virtuelle klasseværelse, og præsenterer os kort for hinanden. De første 10 sekunder føles lidt akavede og formelle, og vi smiler genert til hinanden på hver vores skærm. Teknikken fungerer perfekt, vi kan høre og se hinanden tydeligt, og det franske går derudaf. Efter en time er afleveringen færdig, og vi aftaler, at hun booker mig igen, hvis hun får brug for mere hjælp til fransk. Hun lover at sprede ordet om online lektiehjælp til sine klassekammerater. Vi vinker farvel til hinanden gennem vores webcam, og Isabella fortsætter med sin morgen i Danmark, og jeg med min eftermiddag i Australien.

Jeg er meget heldig at kunne leve på denne måde – rejse rundt og se verden. Nu kan jeg samtidig vedligeholde opsparingen ved at arbejde med elever i Danmark og lære fra mig af mine færdigheder indenfor sprog og kommunikation, som jeg har perfektioneret på mine rejser. Jeg vil gerne give mine elever en autentisk sproglig og kulturel oplevelse med mig som tutor, og forhåbentlig bliver de inspirerede til selv en dag at rejse ud.

En fin anbefaling fra Ida Winther
Tutor hos Restudy Tutor

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk