Nominering til pris for fremragende bidrag til uddannelse

Restudy og Equal Learning deltog tidligere på måneden i The Digital Education Show, den største undervisningskonference i Mellemøsten, der blev afholdt den 15.-16. september i Dubai. Vi mødte mange interessante oplægsholdere og fik et positivt feedback på vores eget projekt og de ting, vi arbejder med.

The Digital Education Show 2015

Det var en stor overraskelse, at vores CEO Søren Svinth Vandel og stifteren af Equal Learning Jim Latrache blev nomineret til pris for ”fremragende bidrag til uddannelse”. Det er en pris der uddeles af Asian Education Leadership Award, et show der løber af stablen den 6. oktober. Prisen gives til fagfolk rundt om i verden. Vi er så stolte af, at Søren og Jim er nominerede.

Endvidere er Søren Vandel også blevet inviteret til at deltage i en paneldiskussion i forbindelse med showet. Emnet for diskussionen i panelet er “Education for Sustainable Development”. I det følgende kan du se, hvem der ellers deltager i panelet.

Dr. Thouraya Labben, Dean, European International College

Ron Hilvert, Managing Director, The Emirates Academy of Hospitality Management

Dr. Carol Ann Ross, President, Kuwait Community College

Kingston Gilbert, Principal/CEO, The Westminister School

Søren Svinth Vandel, Co-Founder & CEO, Restudy

Dr. Ioannis Michaloudis, Head of Interior Design Department, Kingdom University

Prof. Christopher Abraham, Head – Dubai Campus & Sr. Vice President, S P Jain School of Global Management

Asian Education Leadership Award show er planlagt til den 6. oktober 2015 i Dubai. Her er kriteriet for en kommende vinder: “Those who can make a difference to the lives of others are chosen. For the quality of their work, global reach and outlook and ability to contribute value of social change. Change can be quantified – especially since it impacts the lives of many. If it does then it is positive change. But the main is Making A Difference (MAD).” Du kan læse mere om Asian Education Leadership Award her.

The Digital Education Show Dubai

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk