Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Matematik forberedelsespakker til gymnasiet

Hør vores produktionschef Rene Bank fortælle om, hvad forberedelses pakker går ud på og hvorfor de er vigtige. 

 

Mange elever i udskolingen – inkl. deres forældre – er meget optaget af, om de har niveauet til at tage springet til gymnasiet. I samarbejde med vores matematiklærer Jan Sørensen har vi udvalgt nogle videoer og samlet dem i to forberedelsespakker, der kan give dig et indtryk af kravene til matematik i gymnasiet.

Del 1

Del 1 giver dig indtryk af, hvor klar til gymnasiet du er, ud fra nogle af vores eksisterende videoer til udskolingen. “Hvis man møder op i gymnasiet og kan indholdet af disse videoer, så får man en rigtig god start og en tilfreds matematiklærer” siger Jan Sørensen.

Del 2

Del 2 tjener som en appetitvækker, øjenåbner og forberedende øvelse på, hvad der kan komme i matematik på gymnasiet afhængigt af det niveau, du vælger. De fleste af videoerne er på C-niveau, lidt mindre på B-niveau, mens en enkelt er på A-niveau.

Jan Sørensen ønsker alle en god fornøjelse på gymnasiet og siger, at “matematik er hårdt arbejde, men kan helt sikkert også være sjovt, og så er det bare nødvendigt at kunne i mange andre fag og sammenhænge, lige fra biologi til samfundsfag”.

 

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk