Tysk? Hvad skal jeg bruge det til?

Tysk

Landet er svært at komme udenom. Det er Danmarks suverænt største handelspartner. For at komme til sydens sol i Frankrig, Italien og Spanien om sommeren, skal alle igennem Tyskland, og de tyske rastepladser, hvis du kører i bil.

Turbo-tysk er for dig som gerne vil prøve at udfordre dig selv i sætninger og vendinger udelukkende på tysk. Undervisningen omhandler helt basale udtryk og giver dig nogle gode redskaber til at kunne føre korte samtaler på tysk. Kunne det ikke være meget fedt at kunne føre en kort og enkel samtale, udelukkende på tysk? Det kan du her!

Lær Tysk online

Du finder i forløbene en video, der giver en kort introduktion om turbo-tysk, og giver dig mulighed for at lær tysk online nu. Derudover finder du flere videoer, som hjælper dig til at føre samtaler på tysk, så du lærer at tale om din familie, dit værelse, samt kunne finde rundt i datoer, årstal og klokken på tysk. Så er man da i hvert fald godt i gang!

Turbo-Tysk – Familie

Turbo-Tysk – Die Uhr

Turbo Tysk – Mein Zimmer

Turbo-Tysk – Montag im januar 2019

Turbo Tysk

Sådan udvider du dit ordforråd

Herunder finder du yderligere en masse videoer, som Restudy har liggende i tysk til 4.- 6. klasse. Disse forløb hjælper dig med at udvide dit ordforråd, så du kan begå dig på restauranten, kender tallene, hvad forskellige tøjdele hedder på tysk og meget mere. Der er masser at kaste sig ud i!

Deutsch und Dänisch

Kunterbunt

Zahlen

Klamotten

Familie

Im Restaurant

Die Uhr

Ordforraad Tysk

Restudy er også en hjælp til forældre

Står du som forældre i den situation, at du ikke føler dig så sikker i din lektiehjælp med bl.a. tysk. Her kan Restudy være et godt værktøj for dig, og dit barn til en bedre forståelse for sproget, samt give jer muligheden for at udvide jeres ordforråd. Se eventuelt videoerne i fællesskab, og få muligheden for at hjælpe dit barn bedre.

Andre anbefalinger

Udover faget turbo-tysk har vi mange andre fag, som måske kunne have din interesse. Ønsker du at lære endnu mere, samt forbedre din viden i andre fag? Vi har mange flere forløb, som vi anbefaler her hos Restudy:

Tysk – Grammatik (4.-6.klasse)

Tysk – Samtale (4.-6.klasse)

Engelsk

Fransk

Dansk

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk