Har du et hjælpe-gen i dig, der venter på at blive frigivet?

 

Store projekter som studieretningsprojekter (SRP) og andre kommer tættere på, og vi ser også en masse aktivitet på vores platform. Især nu modtager vi mange spørgsmål i vores tutorfunktion. Elever som søger hjælp, inspiration og gode råd til, hvordan man bedst muligt kommer igennem de forskellige udfordringer, som disse projekter kan føre med sig.

Hvad er Restudys tutorfunktion?

Vores tutorfunktion er et sted, hvor lærere og studerende hjælper hinanden med at finde svar på svære spørgsmål. En Restudy tutor er en person, der er særlig stærk i et eller flere fag, og som gerne vil prøve at hjælpe andre eller blot lære fra sig. Vores brugerbase og community har vokset sig til mere end 100.000 brugere, og det er således svært at hjælpe alle elever. Vi har brug for mere hjælp for at sikre, at alle elever få hjælp til de spørgsmål, de kæmper med. Det er vigtigt for os at have en tæt kommunikation og et samarbejde med undervisere og elever, hvilket fører til større vidensdeling.

Tutorfunktion_dashboard
Restudys tutorfunktion

 

Hjælp elever ved at være tutor

Kunne du være interesseret i at blive tutor? Eller kender du nogle elever, der kunne tænke sig opgaven? Vi har mange elever, som frivilligt er Restudy tutorer og dermed øger egen indlæring ved at lære fra sig.

Det er nemt at blive tutor på Restudy

Du skal blot have en konto på Restudy (du skal ikke have abonnement for at være tutor, idet vores tutorfunktion er åben for alle brugere). Du skal bare gå til vores tutorfunktion og vælge, hvilke fag du vil gerne vil være tutor i. Det kan du gøre ved at trykke på “Tutor indstillinger” i højre øverste hjørne. Du vil derefter modtage en besked, når en elev har brug for hjælp inden for de fag, som du kan hjælpe i.

Sammen kan vi sikre, at de elever, som har brug for hjælp, kan drage nytte af din ekspertise – og blive klogere! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål om at blive tutor på Restudy. Al tutorarbejde er frivilligt, og det er for dem, som brænder for at hjælpe elever fra hele Danmark med at komme videre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores community!

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk