Gode råd til at skrive din SRP opgave

Det er tid til at forberede til SRP! Restudy har flere videoer, der kan være nyttige, når du forbereder dig til studieretningsprojektet. Her giver vi en kort oversigt over de videoer, du kan se, hvis du er gang med at skrive SRP.

De 10 bud

Det er en god ide med at starte med denne video. Den giver 10 gode råd, som er nyttige, når du skal i gang med en skriftlig opgave. Du kan se videoen her:

Restudy_De 10 bud

Det engelske abstract

Studieretningsprojekt skal starte med det engelske abstract, som er et kort og præcist resume af dit studieretningsprojekt (også af en større skriftlig opgave). Men hvorfor skal du gøre det? Og hvordan skal du gøre det? Denne video fortæller om, hvorfor og hvordan du skal lave sin engelske abstract. Tjek denne video:

Restudy_Det engelske abstract

Noter og citater

En vigtig del af SRP er noter og citater, fordi du altid skal oplyse de kilder, du har brugt i din SRP. Der er krav, du skal følge, hvis du skriver noter og citater og bruger forskellige kilder. Denne video fortæller om formålet med fodnoter, hvornår og hvordan du skal bruge fodnoter fra bøger, artikler, tidsskifter og internettet. Du kan se videoen her:

Restudy_Noter og citater

Eksempler i matematik

For dem, som tænker at skrive SRP i matematik, har vi nogle videoer, der giver dig en ide om, hvordan gør du det. Den følgende video viser og sammenligner forskellige numeriske metoder at løse differentialligninger på, som du kunne bruge i forbindelse med SRP:

Restudy_differentialligninger

Her har vi et andet eksempel i matematik, hvis du tænker at bruge det til SRP. Denne video viser et oplæg til, hvordan man kan arbejde med harmoniske svingninger og 2. ordens lineære differentialligninger. Du kan se videoen her:

Restudy_Harmoniske svingninger

Vi håber, at disse videoer kan hjælpe dig med at komme i gang med din SRP. Flere nyttige tips og råd vil følge i løbet af måneden.

 God arbejdslyst!

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk