Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

FLIPDK 2016

flipdk 2016

FLIPDK 2016 er en konference om Flipped Classroom, som bliver afholdt den 27. april i Odense Congress Center. På konferencen bliver du opdateret på ”flipperiet i mødet med lærere, elever, forlag og virksomheder, som har solid erfaring med Flipped Classroom” skriver Anders Schunk.

 

Hvad er der på programmet?

Der er planlagt en masse interessante oplæg. Anders Schunk holder bl.a. et oplæg, hvor du vil lære mere om Flipped Classroom i grundskolen, dets muligheder og fordele. Du vil også høre om Viborg Ungdomsskolens erfaring med flip, da det i 2015 blev obligatorisk at anvende Flipped Classroom.

På konferencen kan du møde Marie Lohmann-Jensen, der underviser på Roskilde Gymnasium. Hun holder et oplæg om elevcentreret undervisning i det flerstemmige klasserum. Her er en kort video, hvor hun argumenterer for, “at Flipped Classroom i sig selv ikke er andet end en strukturel ændring af undervisningen.

Du vil også lære om, hvad Flipped Classroom kan på universitet – af Rikke Gottfredsen samt succeser og udfordringer. Et andet interessant oplæg handler om flipped-maskiner af Uffe Sørensen. I oplægget fokuseres der på produktion, distribution og didaktik. Anders Schunk holder også oplæg om de flippede forlag, hvoraf nogle bliver inviteret på scenen.

Ved tilmeldningen skal du vælge, hvilken workshop du ønsker at deltage i:

  • Workshop A – Didaktisk workshop v/Tobias Kidde Skov
  • Workshop B – Hippo-Flips v/Anders Schunk og Hippo Mini
  • Workshop C – Byg skræddersyede miljøer til Flipped Classroom v/Uffe Sørensen og LærIT
  • Workshop D – Videoproduktion til undervisning v/Mads Møller Mikkelsen og Jeannie Holland
  • Workshop E – 1400 videoer til dine egne forløb v/Marie Lohmann-Jensen og Restudy

Nedenfor kan du se en video med Tobias Kidde Skov og Søren Jørgensen. Videoen tager afsæt i den didaktiske overvejelsesmodel i relation til Flipped Classroom, som der fokuseres på i workshop A.

Du finder hele programmet med andre workshops her.

Hvem kan deltage i FLIPDK 2016?

Du kan deltage, når du er en underviser (fra alle uddannelsesretninger) med interesse for Flipped Classroom. “Det vil både være relevant at deltage som nysgerrig begynder og som erfaren flipper, hvor du får mulighed for at reflektere over din egen praksis og møde andre flippede undervisere” udtaler Anders Schunk.

Interesseret i at deltage?

Her kan du finde mere om FLIPDK 2016 samt praktisk info.

Vi glæder os til at se dig på FLIPDK 2016!

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk