Elev: digital platform hjalp mig til at bestå eksamen

Lige om lidt skal over 50.000 elever til eksamen, og det kan være lidt af en udfordring at skulle forberede sig. Specielt hvis faget ikke lige er det man er stærkest i.

Det ved Jakob Kastrup Andersen alt om. Sidste år skulle han til mundtlig eksamen i tysk på Randers HF og VUC. Jeg havde måske ikke fuldt så godt med i løbet af året, og så er tysk ikke lige min spidskompetence, fortæller Jakob.

Derfor tog han sagen i egen hånd. Op til eksamen søgte han lidt rundt på nettet og faldt over en hjemmeside, hvor han fik mulighed for at oprette et prøveabonnement. Jeg brugte Restudy til at se nogle film dagen inden at jeg skulle op. Jeg fik specielt opfrisket de grammatiske regler i tysk, og jeg fik også hjælp til eksamen i biologi, kemi og matematik.

Jakob fremhæver at Restudy adskiller sig fra Youtube og andre gratis sider, fordi det er mere tilgængeligt og at lærerne er fagligt dygtige formidlere af deres stof.

Jeg kan huske at jeg så en rigtig god video om proteinsynteser dagen inden min biologieksamen, og jeg lagde særligt mærke til underviserens t-shirt med billeder af det han gennemgik. Han var super engageret og humoristisk, og jeg fik samtidig brugbar viden, som jeg kunne henvise til under eksamen.

Før eksamen havde Jakob været nervøs over om han ville bestå sin eksamen i tysk, og han var også i tvivl om hvor godt det ville gå til naturfagseksamenerne. Det endte med at Jakob mere end bestod tysk, og fik en flot topkarakter i biologi.

Jeg var sindssygt glad bagefter eksamen, og  hvis det ikke havde været for Restudy, så tror jeg helt klart at jeg ville have dumpet tysk, og ikke have klaret mig så godt i biologi.

Jakobs råd til andre der skal til eksamen lige om lidt lyder på at læse op i god tid og have styr på tingene. Videoer og det at kunne spole tilbage igen og igen var med til at skabe det rette overblik, og mon ikke at han med den erfaring i bagagen velfortjent får huen på om en måneds tid.

Nyhedsbrev

Kontakt

Nørre Voldgade 21 3.-4. sal
1358 København K
Danmark

CVR: 32562078
Email: vandel@restudy.dk